- Po15. 04.
- Polievka gulášová srbská (180/200/220/250)
Špenátové halušky so syrovou omáčkou (200/250/290/345)
Cereálna tyčinka 40g (40/40/40/40)
Mlieko - škol. mlieko v ks
Šťava ovocná - škol. ovocie
1, 12
1, 3, 7
1
- Ut16. 04.
- Polievka karfiolová so zeleninou (180/200/220/250)
Morčacie prsia na pražský spôsob (93/103/124/140)
Zemiaky varené (120/150/200/250)
Šalát mrkvový s citrónom (50/75/75/100)
Stolová voda (200/200/200/250)
Jablko - škol. ovocie
1, 7, 9
1, 3, 10, 12
- St17. 04.
- Polievka zemiaková so syrom (180/200/220/250)
Teľací perkelt (97/123/137/165)
Cestoviny (120/140/165/185)
Džús v ks (150/200/200/250)
Mlieko - škol. v ks
1, 7, 9
1, 12
1
- Št18. 04.
- Polievka babičky Karolínky (180/200/220/250)
Bravčové stehno na šampiňónoch (86/112/148/174)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný s cesnakom (50/80/80/120)
Cereálna tyčinka 40g (40/40/40/40)
1, 7, 9
1, 7, 12
1
- Pi19. 04.
- Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi (180/200/220/250)
Buchty na pare plnené lekvárom (150/190/250/310)
Posýpka orechová na buchty (40/50/60/70)
Čaj bylinkový
Mlieko - škol. mlieko
Pomaranče (105/200/200/250)
1, 9
1, 3, 7, 12, 15
7, 8
Alergény
ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov.
Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.