- Po20. 03.
- Polievka rascová s vajcom a opekaným pečivom (180/200/220/250)
Mäsové guľky v kyslej kapuste (50/60/75/90)
Zemiakové pyré (130/195/240/295)
Prírodná ovocná šťava 100% (150/200/200/250)
1, 3, 7, 15
1, 3, 7, 12
7
- Ut21. 03.
- Polievka zo zeleného hrášku (180/200/220/250)
Jačmenné krúpky (15/18/21/24)
Kuracie stehná pečené - kalibrované (135/160/180/205)
Ryža pohánková (110/150/170/190)
Kompót miešaný s nálevom (120/140/140/150)
1, 7, 12
1
7
12
- St22. 03.
- Polievka paradajková so strúhanou mrkvou a lievankou (180/200/220/250)
Prívarok šošovicový so zemiakmi (140/180/230/280)
Varené vajcia (25/50/75/100)
Chlieb k prívarku (40/60/80/100)
Detská výživa (150/160/170/200)
1, 3, 7, 12
1, 7
3
1, 15
12
- Št23. 03.
- Polievka karfiolová so zeleninou (180/200/220/250)
Hovädzia pečienka znojemská (84/110/136/162)
Zemiaky opekané (120/150/200/250)
Šalát zelerový s jablkami (55/85/85/120)
Stolová voda (200/200/200/250)
1, 7, 9
1, 12
9
- Pi24. 03.
- Polievka zemiaková s kôprom (180/200/220/250)
Buchty pečené plnené lekvárom (160/200/240/280)
Mlieko - školské mlieko
Čaj ovocný, nesladený (150/200/200/250)
Banány (90/200/200/250)
1, 7
1, 3, 7, 12, 15
7
Alergény
ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov.
Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.