- Po25. 09.
- Polievka zo zeleného mrazeného hrášku (180/200/220/250)
Krupicové halušky (15/20/25/30)
Koložvárska kapusta * (135/170/220/290)
Zemiaky varené (120/150/200/250)
Stolová voda (200/200/200/250)
Mlieko plnotučné - škol. mlieko v ks (150/200/200/250)
1, 7
1, 3, 7
1, 7, 15
7
- Ut26. 09.
- Polievka paradajková so syrom a ovsenými vločkami (180/200/220/250)
Bravčové stehno na šampiňónoch (86/112/148/174)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Šalát mrkvový s citrónom (50/75/75/100)
Stolová voda (200/200/200/250)
1, 7, 12
1, 7, 12
- St27. 09.
- Polievka hydinové ragú (180/200/220/250)
Lievance s lekvárom a tvarohom (180/260/310/360)
Mlieko - školské mlieko
Čaj ovocný s medom (150/200/200/250)
Ovocie (ks)
1, 7, 9, 12
1, 3, 7, 12, 15
- Št28. 09.
- Polievka zemiaková so syrom (180/200/220/250)
Kurací paprikáš (116/142/158/174)
Cestoviny (120/140/165/185)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
Mlieko plnotučné - škol. mlieko v ks (150/200/200/250)
1, 7, 9
1, 7
1
7
- Pi29. 09.
- Polievka brokolicová (180/200/220/250)
Rybie filé na masle
Zemiakové pyré (130/195/240/295)
Šalát z čínskej kapusty s pórom (50/65/65/95)
Mlieko plnotučné - škol. mlieko v ks (150/200/200/250)
1, 7
4, 7
7
7
Alergény
ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov.
Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.